Jumbo Nijmegen Leuvensbroek wordt in volledig nieuw jasje gestoken

De Jumbo winkel aan de Leuvensbroek 1028 in Nijmegen krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke vers bereide maaltijden en belegde broodjes. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zaterdag 26 november tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 14 december kunnen inwoners van Nijmegen en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel. 

Nog meer vers 
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke seizoensspecialiteiten en zijn er vers belegde broodjes verkrijgbaar. Bovendien halen klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, (gegrilde) vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen.

jumbo scanner

Vlot winkelen
Filiaalmanager Leonardo Montani vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 1.300 vierkante meter vloeroppervlakte.” 

Om de verbouwing zo goed mogelijk uit te voeren, zijn de wensen van klanten van Jumbo Nijmegen Leuvensbroek meegenomen. Zo wordt de servicebalie verplaatst zodat de ingang breder is. Daarnaast zal de winkel over zelfscanners en 6 speciale self checkout kassa’s beschikken, waar klanten hun boodschappen binnen een handomdraai kunnen afrekenen. 

De Kletskassa
De vernieuwde winkel krijgt ook een speciale Kletskassa. Dit unieke Jumbo concept is speciaal ontwikkeld voor mensen die graag een praatje maken bij het afrekenen. Met de Kletskassa’s wil Jumbo bijdragen aan het signaleren en terugdringen van eenzaamheid en mensen op een laagdrempelige manier uitnodigen voor een praatje. Als supermarktketen hebben we een belangrijke rol binnen de samenleving en zijn we voor veel mensen een ontmoetingsplek. De Kletskassa’s zijn voor Jumbo een mooie manier om die rol nog beter in te vullen.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman – van Eerd, mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Nijmegen verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.” Alle klanten die na de opening voor een bedrag van 15 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een chocoladereep van La Place (deze actie is geldig tot en met zondag 18 december). Ook ontvangen de eerste 150 klanten een gratis bos gele bloemen.