Gratis kaarten StevenskerkLive Vierdaagsefeesten

Nijmegen, 5 juli 2019

Vierdaagsefeesten trakteert op gratis concertkaarten StevenskerkLive

Vierdaagsefeesten bestaat dit jaar 50 en viert dat graag samen met alle jarigen! Ben jij tussen 13 en 19 juli jarig, dan krijg je – zo lang de voorraad strekt – een gratis kaartje voor een StevenskerkLive concert naar keuze.

Op zaterdag treedt hier singer songwriter LUWTEN op, die onlangs met De Staat de nieuwe single ‘Tie Me Down’ uitbracht.

Zondag staat het klassiek geschoolde ensemble Echo Collective plays ‘Amnesiac’ op het programma. De titel zegt het al: het album Amnesiac van Radiohead wordt integraal gespeeld op geheel eigen wijze.

Op maandag betreedt de achtkoppige jazz/afrobeat band KOKOROKO het podium. Ze laten onder meer hun hit Abusey Junction klinken in de prachtige akoestiek van de Stevenskerk.

Dinsdag treedt Roxeanne Hazes op die door brak met haar Edison-bekroonde debuutalbum ‘In Mijn Bloed’, dat vooraf gegaan werd door de single ‘Ik Was Toch Je Meisje’.

Het concert van The Teskey Brothers op woensdag is inmiddels uitverkocht.

Donderdag betovert de Amerikaanse zanger en liedjessmid Josh Ritter het publiek met zijn lichte hese stem. Ritter bracht onlangs zijn elfde album uit: ‘Fever Break’.

Vrijdag sluit singer-songwriter Lucky Fonz III, geboren Nijmegenaar, de concertreeks af. Zijn shows staan bekend om hun unieke combinatie van humor, diepgang en ontroering.

Wat moet je doen?
Stuur een bewijs van je geboortedatum en de top-3 van de concerten waar je graag een vrijkaartje voor zou willen ontvangen, naar info@vierdaagsefeesten.nl, met als onderwerp: jarig.

Bron Stichting Vierdaagsefeesten – meer Vierdaagsefeestenfoto Nijmegen