Kaartverkoop Colourful City van start

Nijmegen, 9 september 2008
 
Aanstaande zaterdag zullen de eerste kaarten van De Krijtkring, de theatervoorstelling van Colourful City, over de toonbank gaan. “De opening van het nieuwe culturele productiehuis en daarmee van ons kantoor, in de voormalige St. Jorisschool, is een mooie gelegenheid om de eerste kaarten in de verkoop de doen”, aldus coördinator Sarina Wagener.

In het weekend van 17, 18 en 19 oktober zal het stuk gespeeld worden in De Vasim. Anders dan andere jaren is er ditmaal gekozen voor een grote hoofdact. Regisseur Godfried Beumers werkt daarom al enkele maanden aan een theaterspektakel met niet alleen acteurs, maar ook Indiase dansers, vuurspuwers en tal van andere artiesten. Maar, zoals Nijmegen van Colourful City gewend is, bestaat het programma daarnaast uit tal van kleurrijke culturele activiteiten voor jong en oud.

Kaarten zijn zaterdagmiddag 13 september te verkrijgen tijdens de opening van het pand aan de Prins Hendrikstraat 7 (helemaal vooraan de Daalseweg). Daarna op woensdagen tussen 16:00 en 19:00 en op donderdagen tussen 19:00 en 21:00 op de Prins Hendrikstraat. Reserveren is ook mogelijk via info@colourfulcity.nl