Kerstconcert Harmonie Hatert in Wijkcentrum Hatert

Harmonie Hatert nodigt u uit voor ons jaarlijkse kerstconcert in het wijkcentrum Hatert. Kom en vier met ons mee op zondag 24 december 2023, vanaf 11:30 uur. De toegang tot dit feestelijke evenement is gratis. Zorg dat u op tijd bent om een goede zitplaats te bemachtigen!

kerstconcert harmonie hatert wijkcentrm

Een Muzikale Kerstervaring

Dit jaar brengt Harmonie Hatert nieuwe kerstnummers ten gehore, naast ons alom gewaardeerde en gevarieerde repertoire. Laat u meenemen in de feestelijke sferen met ons diverse en boeiende programma, onder leiding van Roger Ritzen.

Doe Mee met Harmonie Hatert

Harmonie Hatert is op zoek naar nieuwe talenten! Vooral onze klarinet- en baritonsectie kan versterking gebruiken. Bent u een klarinettist(e) of kent u iemand die graag deel uitmaakt van ons orkest? Neem dan contact met ons op. We repeteren elke donderdagavond van 20:00 tot 22:00 uur in zaal Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg. Alle muzikanten, ongeacht het instrument, zijn welkom om bij ons aan te sluiten.

Blijf Verbonden

Voor meer informatie over ons kerstconcert en toekomstige evenementen, bezoek onze website op www.harmoniehatert.nl. U kunt ook ons YouTube-kanaal bekijken voor een voorproefje van onze muzikale talenten. Volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van al onze concerten en activiteiten. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen bij ons kerstconcert!

Locatie en Tijd

  • Datum: Zondag 24 december 2023
  • Aanvang: 11:30 uur
  • Locatie: Wijkcentrum Hatert, Couwenbergstraat 22, 6535 RZ Nijmegen
  • Toegang: Gratis