Kerstconcert Harmonie Hatert

Ieder jaar geeft Harmonie Hatert een kerstconcert in het wijkcentrum Hatert. Op zondag 18 december 2022 is het weer zover. Het concert zal beginnen om 11:30 uur.  De presentatie is in handen van Arlet van Riessen. De toegang is weer gratis. Kom tijdig om verzekerd te zijn van een zitplaats. Het orkest heeft weer een aantal nieuwe kerstnummers aangeschaft, die we graag ten gehore willen brengen. Dit zijn onder andere a Christmas Festival. O Dennenboom en een aantal andere bekende kerstliederen.

Harmonie Hatert

Op de tafels zullen weer te teksten klaar liggen voor het publiek, zodat zij zoals gebruikelijk weer actief mee kunnen zingen. Natuurlijk brengt het orkest ook andere nummers ten gehore, zoals Concerto d’amore, Abba Gold en een prachtig muziekstuk getiteld Pagina d’album waarin onze solo klarinettist afkomstig uit Hatert solistisch zal optreden. Het wordt dus weer een zeer afwisselend concert voor ieder wat wils.

Dat Harmonie Hatert een heel wisselend (en door het publiek gewaardeerd)  repertoire heeft is inmiddels bekend. Dit vraagt om een uitbreiding van onze klarinetsectie.  Graag zouden wij meerdere personen verwelkomen om deze sectie te versterken. Dus bent (of kent) u een klarinettist(e)  meld dit aan Harmonie Hatert. Wij repeteren iedere donderdagavond in zaal Roomsch Leven aan de Heijendaalseweg van 20:00 uur tot 22:00 uur.

Kom gerust eens langs!

U bent van harte welkom! Muzikanten die een ander instrument bespelen zijn natuurlijk ook van harte welkom! Bezoek onze website www.harmoniehatert.nl of neem een kijkje op ons You Tube kanaal,, Instagram en of Tiktok. Volg en like de berichten op onze Facebookpagina, zodat u op de hoogte blijft van al onze concerten.

Kerstconcert Harmonie Hatert                                                                                          

Presentatie: Arlet van Riessen                                                       

Zondag 18 december 2022                                                                                          

Aanvang 11:30 uur                                                                                                           

Wijkcentrum Hatert                                                                                                        

Couwenbergstraat 22                                                                                                      

6535 RZ   Nijmegen                                                                                                        

Toegang gratis                                                                                                                  

Harmonie Hatert staat o.l.v. Roger Ritzen