Kerstmarkt Montessori College Groesbeek. Voor iedereen!

14 december van 17.00-21.00 uur. Een voorproefje van Kerst op het Montessori College Groesbeek. Met versiering, muziek, lichtjes, lekkere versnaperingen en -voor de verkoop- kerstkandelaren, kerststerren, zoete en hartige lekkernijen. Zelfgemaakt door leerlingen van de school. En voor een fijn en goed doel, de Voedselbank.

Kerstmarkt GB afbeelding

Het credo van het Montessori ‘Kleine school, grootse aandacht’, krijgt bovendien een extra feestelijk tintje door de deelname van een groot arsenaal aan bedrijven in en rondom Groesbeek: ‘Klein dorp met grote betrokkenheid’. Ook Kegro Deuren, Bakkerij Bart, Hans de echte bakker, Boerenbond, Wijnhoeve Colonjes, Bloemisterij Wilhelmina, Bloemisterij Flair brengen artikelen in voor de verkoop.

Niets mooier dan verbinding in deze tijd. Tussen jong en oud(er). Tussen theorie en praktijk.

Kerstmarkt Montessori College Groesbeek, Spoorlaan 16

Donderdag 14 december van 17.00-21.00u

Vrije inloop

Koop en verkoop graag met contant geld

Over de school

Het ontstaan van het Montessori College in 1993, vindt zijn oorsprong in een fusie van een viertal scholengemeenschappen en herbergt, met locaties in Nijmegen en Groesbeek, anno 2023 1977 leerlingen. Het Team Montessori geeft invulling aan het montessorionderwijs door een rotsvast geloof in vallen en opstaan, kennis, geduld en de kracht van oneindig vertrouwen.