Kijken naar kunst – expositie Lent, sept

KIJKEN NAAR KUNST.Expositie in Lent van naïeve schilderijen van Huissenaar Cor Melchers, zilveren sieraden van Annetje Geertsen uit Angeren en fotografische kunst van Roel Foppen uit Arnhem.

Op de zaterdagen en zondagen 20 en 21 en 27 en 28 september komen 3 kunstenaars uit de regio naar Lent om hun kunst te laten zien in ” De Dorpsschuur” aan de Oosterhoutse dijk nr.29.
Op deze fraaie lokatie aan de Waal, zullen edelsmid Annetje Geertsen uit Angeren , de Huissense schilder Cor Melchers en Roel Foppen uit Arnhem met kunstfotografie hun recente werken aan het publiek tonen.
Annetje Geertsen is al een aantal jaren vakkundig en met gevoel voor detail actief in de edelsmeedkunst.Zilveren sieraden met of zonder edelstenen zijn haar specialiteit.
Cor Melchers heeft al eerder in de Dorpsschuur zijn naieve expressionistische schilderijen geexposeerd. Zijn kleuren zijn verrassend vrolijk en zijn lijnenspel speels. Essentie in zijn schilderijen is het zoeken naar eenvoudig geluk in een wat geromantiseerde landschap.
Nieuwkomer Roel Foppen is een talentvol kunstfotograaf met een feilloos gevoel voor patronen en kleurschakeringen. De kunstenaars zijn tijdens de expositie ook ter plekke aanwezig.
De bezoektijden zijn van 11.00 tot 17.00 uur. Toegang is gratis.