Kinderen Reizen Gratis in Oktober: Ervaar de Voordelen van het OV Deze Herfstvakantie

Deze herfstvakantie biedt de ideale gelegenheid om er met het hele gezin op uit te trekken. Dit jaar wordt het nog aantrekkelijker, want in oktober kunnen kinderen gratis reizen met de bus en de regionale trein in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Deze aanbieding is een initiatief om zowel kinderen als volwassenen kennis te laten maken met de voordelen van het openbaar vervoer.

Kinderen reizen gratis in oktober 2023

Een Avontuur voor Jong en Oud

Volgens Emma (34), een moeder van twee, is reizen met de bus of trein een echte belevenis voor kinderen: “Ze kijken hun ogen uit tijdens de reis. Voor mij is het ook ontspannen; ik hoef niet op de weg te letten en hoef me ook geen zorgen te maken over parkeren.”

Hoe Werkt Het?

De actie is geldig in de hele maand oktober. Per e-ticket kunnen maximaal drie kinderen in de leeftijd van 4 tot en met 11 jaar gratis mee met een betalende volwassene (18 jaar of ouder). De actie is van toepassing op al het bus- en regionaal treinvervoer in Flevoland, Gelderland en Overijssel, met uitzondering van het stadsvervoer in Almere en Lelystad. Het gratis e-ticket is geldig op maandag tot en met vrijdag na 9:00 uur en in het weekend de gehele dag.

E-tickets Bestellen

Vanaf 1 oktober zijn de gratis e-tickets online beschikbaar. Bestel uw gratis e-ticket via de website ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. De tickets zijn onbeperkt te bestellen, en alle actievoorwaarden zijn te vinden op ervaarhetov.nl/kinderengratis.

Over Ervaar het OV

Ervaar het OV is een initiatief dat mensen wil stimuleren om het openbaar vervoer te gebruiken. Via diverse campagnes en aanbiedingen moedigt de organisatie inwoners aan om de vele voordelen van bus- en treinreizen te ontdekken.