Klever City Run – diverse afstanden, 1 sept

Klever City Run

Eerste Klever Berglauf “Rund um die Schwanenburg“

Op 1 september 2007 gaat de eerste Klever Berglauf „Rund um die Schwanenburg“ van start. Van 16:00 – 20:00 uur nodigen LV Marathon Kleve e.V., de stad Kleve en Laufsport Bunter u uit om aan dit unieke evenement deel te nemen. Het parcours volgt de route door de Klever City via de voetgangerszone rondom de Schwanenburg. Start- en eindpunt is bij de Elsa-fontein. Naargelang de afstand wordt deze ronde een- of meermaals gelopen.
Deelnemers en toeschouwers zijn zo steeds in het middelpuntvan de belangstelling. Er zijn vijf afstanden, geschikt voor groot en klein, jong en oud:

• Bambini afstand, 400 m
• Provinzial Afstandsloop voor scholieren in leeftijdsgroepen, 2 km
• Rheinische Post Afstandsloop vor scholen, 2 km
• Erdinger Alcoholvrij Afstandsloop, open individueledeelname, alsmede voor bedrijfsteams en -verenigingen , 4 km
• Sparkasse Kleve Lange Afstandsloop, 8 km

De hoofdactiviteiten rond dit evenement hebben plaats bij de Elsa-fontein en de Schwanenburg. Zowel deelnemers als toeschouwers kunnen van een omvangrijk programma genieten. De muzikale begeleiding van de Samba band „La Banda Furiosa“ uit Bocholt en de Band „Femmes Kabaal“ staat al vast. Verdere activiteiten zijn de planning en voor eten en drinken wordt gezorgd.

Wilt u meer informatie? Raadpleeg onze mooie folder en de internetsite www.klever-berglauf.de. Hier vindt u alles over de eerste Klever Berglauf.