KNVB 4-sterren certificaat voor N.E.C.

Foppe de Haan reikt KNVB 4-sterren certificaat uit aan N.E.C.

In de rust van de wedstrijd N.E.C. – NAC Breda op zondag 16 september is de trainer van Europees kampioen Jong Oranje, Foppe de Haan, te gast in het McDOS Goffertstadion. Vanuit de KNVB zal hij aan Wilfried Brookhuis, hoofd jeugdopleiding van de N.E.C. Voetbalschool, het 4-sterren certificaat uitreiken.

Al vele jaren wordt de N.E.C. Voetbalschool bekroond met het hoogst haalbare aantal sterren van de KNVB. Bij de beoordeling wordt onder andere gekeken naar accommodatie, vervoersregeling, de samenwerking met scholen en structuur. Wilfried Brookhuis over het 4-sterren certificaat ‘Het is vaak minder moeilijk om de top te halen dan om er ook daadwerkelijk te blijven. Ik ben dan ook erg trots dat we, samen met de trainers, medewerkers en vrijwilligers van zowel binnen als buiten N.E.C., wederom de hoogste onderscheiding in ontvangst mogen nemen.’

Op dit moment komen 7 N.E.C. selectiespelers voort uit de eigen jeugdopleiding te weten Alexander Prent, Bart van Brakel, Dominique Scholten, Karim Fachtali, Mark Otten, Muslu Nalbantoglu en Rutger Worm.

Bron: N.E.C. Nijmegen