10,- korting arrangement Weense Klassieken

   

€ 10,00 korting op kennismakingarrangement Weense Klassieken
vr 16 september, 19.00 uur; Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen

Bent u nieuwsgierig hoe een symfonieorkest klinkt? Hebt u altijd al eens een klassiek concert willen bezoeken, maar lijkt de drempel u wat hoog? Dan is het kennismakingsarrangement Muzikale Proeverij precies iets voor u! Na een persoonlijk ontvangst bij de artiesteningang van De Vereeniging nemen musici uit Het Gelders Orkest u mee door hun wereld achter de schermen: de artiestenfoyer, de kleedkamers, het podium… Zij beantwoorden vragen als: wie zit waar op het podium en waarom? Wat is de rol van een concertmeester? Hoe gaat dat, auditeren voor een plek in het beroepsorkest? Ook geven zij interessante luistertips voor het concert waarin u hen vervolgens hoort en ziet spelen. Na afloop van het concert kan de kennismaking worden voortgezet aan de bar.

Dit kennismakingsarrangement kost € 10,00 per persoon, naast de prijs van het concertkaartje (afhankelijk van de gekozen rang). Dat is inclusief koffie/ thee en wat lekkers voor aanvang van de kennismaking en een drankje na afloop van het concert. Maar met de kortingscode MPUIT11 krijgt u € 10,00 korting, en kunt u dit arrangement dus gratis bij uw kaartje boeken.
Kaartjes met korting zijn alleen te boeken via webshop.hetgeldersorkest.nl. Kies bij Losse kaarten voor het arrangement Weense Klassieken met Muzikale proeverij. Bestel eerst uw kaarten, en bij stap twee kunt u links uw kortingscode ingeven. U bent van harte welkom bij Het Gelders Orkest!

Concertgegeven: Weense Klassieken met Muzikale Proeverij

Het Gelders Orkest
Sascha Goetzel
dirigent
Jeroen Soors hobo
  
Haydn Symfonie nr. 39/ Hummel Thema en variaties/ Beethoven Symfonie nr. 8

Nijmegen vr. 16 september
Concertgebouw De Vereeniging
Ontvangst bij de artiestenfoyer om 19.00 uur
Aanvang concert om 20.15 uur
Borrel na afloop vanaf ongeveer 22.00 uur

Prijs concertkaart + arrangement
normaal: € 31,- | € 39,- | € 44,50
Prijs CJP: € 20,50 | € 24,50 | € 27,25
Met uw korting wordt dit dus:
normaal: € 21,- | € 29,- | € 34,50
Prijs CJP: € 10,50 | € 14,50 | € 17,25

Kaarten alleen verkrijgbaar via webshop.hetgeldersorkest.nl