Lindenberg neemt voor het eerst deel aan het Nationaal Theaterweekend

Van 27 t/m 29 januari 2023 vindt het Nationaal Theaterweekend plaats. Een weekend waarin theaters door het hele land voorstellingen met randprogramma aanbieden voor 10 euro (of minder) aan een breed publiek. Ook de Lindenberg neemt voor het eerst deel aan het Theaterweekend met Dance Flavours van Danscollectief Arnhemse Meisjes op zaterdag 28 januari en PARTOUT, een middag vol live muziek en activiteiten, op zondag 29 januari.

NTW 2023

Arnhemse Meisjes presenteert Dance Flavours Danscollectief Arnhemse Meisjes presenteert op zaterdagavond Dance Flavours Performance Night: een proeverij van het werk van verschillende hedendaagse dansmakers. Tijdens deze avond zijn er twee performances te zien rondom het thema water. Het randprogramma bestaat uit de dansfilm Memories of the future en een meet & greet na afloop, waarbij bezoekers onder het genot van een drankje met de dansers in gesprek kunnen gaan over de voorstelling.

Arnhemse Meisjes Presenteert DanceFlavours

PARTOUT
De zondagmiddag staat in het teken van live muziek en activiteiten die gericht zijn op ontmoeting en verbinding. Diverse organisaties uit Nijmegen, waaronder de Lindenberg, Gezellig Nijmegen, Bindkracht10, Buddy to Buddy en Conrad Savy, de vredesambassadeur van Nijmegen, slaan hiervoor de handen ineen. Een optreden van Orchestre Partout vormt de rode draad van deze middag. Orchestre Partout is een broedplaats voor muzikanten uit verschillende AZC’s die op het podium muziek combineren van alle soorten en maten tot een divers wereldrepertoire: stampende Koerdische dansen, Syrische ballades en funky Punjabi lovesongs. Naast muziek en dans zijn er ook diverse activiteiten voor kinderen (waaronder een workshop djembé) en volwassenen. Dit alles onder het genot van een hapje en drankje.

PARTOUT 1

Over Het Nationaal Theaterweekend
Het Nationaal Theaterweekend is een initiatief van het Nationaal Theater Fonds en het Prins Bernhard Cultuurfonds en wordt ondersteund door de Vriendenloterij. De deelnemende theaters bieden voorstellingen in een diversiteit aan genres die voor iedereen toegankelijk zijn voor de prijs van tien euro (of minder).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Praktische informatie

Arnhemse Meisjes presenteert Dance Flavours vindt plaats op zaterdag 28 januari van 20.00 tot 21.00 uur. PARTOUT vindt plaats op zondag 29 januari van 14.00 tot 17.00 uur.

Kaarten a € 10,- / € 5,- zijn verkrijgbaar via de website: www.delindenberg.com

Adres

Ridderstraat 23

6511 TM Nijmegen