Magixx schoolbasketbaltoernooi – 25-26-27 feb


 
Magixx schoolbasketbaltoernooi in de carnavalsvakantie
25, 26 en 27 februari 2009 in De Horstacker

In de carnavalsvakantie ga je waarschijnlijk hossen en feesten, maar het is ook heel leuk om mee te doen met het Magixx schoolbasketbaltoernooi. In de Horstacker, basketbaltempel van de eredivisieclub The Matrixx Magixx, strijden basisscholen in acht categorieën om het kampioenschap van Nijmegen. Wil jij met jouw school ook meedoen? Formeer dan een team en schrijf je in!

Op 25, 26 en 27 februari verwacht de Nijmeegse basketbalclub Matrixx Magixx meer dan 80 teams, verdeeld over drie volle dagen basketbal. De Horstacker wordt dan bezet door enthousiaste kinderen die houden van basketballen en een feestje maken. Rondom de wedstrijden is er veel te doen, zoals prijsvragen maken, basketbalfilms kijken en kennismaken met de profs van de Magixx. Alle dagen worden muzikaal ondersteund door de Beats & Sounds van de DJ’s van The Matrixx Magixx.

Programma
Woensdagochtend 25 februari: basketbal-funcircuit groepen 3 en 4
Woensdagmiddag 25 februari: toernooi groepen 5 en 6
Donderdag 26 februari: toernooi groepen 7
Vrijdag 27 februari: toernooi groepen 8

Inschrijven
Schrijf je in vóór 11 februari 2009 via www.Matrixxmagixx.nl  Hier vind je ook alle spelregels en regels betreffende de inschrijving. Kijk ook op www.nijmegen.nl/jeugdsport
 
Bron Sportservice Nijmegen