Man aangehouden na vechtpartij

Nijmegen, 22-02-2009 • Zaterdagavond rond 22.00u werd de politie gebeld dat er een vechtpartij bij winkelcentrum Leuvensbroek was. Agenten zagen ter plaatse een gewonde jongeman op de grond liggen.

Betrokkenen verklaarden aan de agenten dat ze met de auto naar het winkelcentrum waren gereden. Daarbij passeerden ze een groepje jongens. Vanuit deze groep werd er opeens tegen hun auto geschopt. De bestuurder wilde weten waar dit voor nodig was, maar er ontstond direct een vechtpartij. Daarbij raakte een 28-jarige Nijmegenaar ernstig gewond aan zijn hoofd. Hij moest met de ambulance naar het CWZ worden gebracht voor behandeling aan zijn verwondingen.

De poltie kwam ter plaatse om hulp te verlenen aan het slachtoffer maar ook om direct zoveel mogelijk getuigen te spreken.

 

Op basis van verklaringen van getuigen konden agenten enkele straten verderop een verdachte worden aangehouden. Deze man, een 19-jarige Nijmegenaar, zit nu vast op het politiebureau voor verhoor. Hij is inmiddels in verzekering gesteld, dus hij moet nog langer blijven.

 

De politie onderzoekt de zaak verder. Er zijn al veel getuigenverklaringen opgenomen, maar meer getuigen worden nog gehoord. Ook wordt nog aangifte opgenomen van het slachtoffer.