Matrixx 7 yrs – Anniversary party, 15 nov


 
 
Matrixx 7 yrs – anniversary party- met oa Simon Dunmore
 
Zaterdag 15 november 2008 wordt het 7 jarig bestaan van The Matrixx uitbundig gevierd tijdens een speciale editie van Exxellent: Matrixx 7 YRS. Met Simon Dunmore, Sidney Samson, Lucien Foort, Roog en Skitzofrenix, host MC Gee.

Het belangrijkste eerst: zonder het geweldige partypubliek dat de afgelopen zeven jaar naar de Nijmeegse club kwam, was het nooit gelukt om zeven jaar Matrixx te realiseren. Wat een geweldige crowd heeft The Matrixx weekeinde na weekeinde zien verschijnen. Bedankt partypeople! Eén belofte op voorhand: er komen nog minstens 7 van zulke mooie jaren aan.
En dus is het weer tijd om het bestaan van de mooiste club van het land uitbundig te gaan vieren. Noem het een 7 years’ itch, noem het gewoon een goede zet, maar één van de eerste namen die bij de crew van The Matrixx opkwam om eens uit te nodigen, was Simon Dunmore, de hoogste baas van Defected. Dan gaat het dus over (volgens velen) het meest gezaghebbende houselabel van Europa. Een platenlabel dat een eigen residency heeft in de Pacha (Ibiza dan wel te verstaan). Dunmore heeft de groten der aarde als Masters@Work en Sandy Rivera op zijn theekransje. Simon Dunmore is – zonder twijfel – één van de meest invloedrijke housemensen aan deze kant van de evenaar, wat Dunmore op de draaitafel legt, is de hit die je volgend jaar pas overal hoort. Dus daar moet je bij willen zijn.

Nou, dat kan, want zoals altijd is Exxellent weer gewoon toegankelijk voor iedereen die van het betere feest houdt. Sidney Samson, Lucien Foort, Roog en Skitzofrenix zijn dan natuurlijk aangewezen DJ’s. Ze weten een sound neer te zetten die niet alleen helemaal dik is, maar ze leggen er ook gerust een oude knaller tussendoor in het kader van ‘ken je deze nog?’ En dat is natuurlijk wel op zijn plek als je zeven jaar van geluk gaat vieren.
In die zeven jaar is The Matrixx het toneel geweest voor zowel de allerbeste hardstylefeesten, tot de vrolijkste tranceparty’s. Waarbij Exxellent natuurlijk de trend zet voor een hip en eigentijds publiek. Dat zal op zaterdag 15 november ook weer exact zo zijn: een super uitbundige dikke party met alleen maar lekker publiek (wordt overgelaten aan de bezoekers) en lekkere muziek (laat dan maar aan The Matrixx over.)
 
www.matrixx.nl