The Matrixx sluit haar deuren!


 
Nijmegen, 23 april 2009
 
The Matrixx gaat verbouwen: 4 closingparty’s met gratis entree!
 
Deze zomer sluit The Matrixx 12 weken haar deuren voor een grondige verbouwing, spannende restyling en noodzakelijke uitbreiding. Voordat de megadanceclub op 5 juli dichtgaat, wil The Matrixx al haar trouwe bezoekers bedanken voor zeven vette partyjaren met vier GRATIS, dikke edities van haar populairste concepten: Xxlerator, Exxellent, Houserebels en Tranceclassixx.

Ieder weekend komen er bezoekers uit heel Nederland naar The Matrixx om uit hun dak te gaan. Bij diverse verkiezingen is The Matrixx de afgelopen jaren dan ook regelmatig tot “beste club van Nederland” verkozen. Nu is het tijd om The Matrixx weer eens grondig te “reloaden”. Maar voordat de elektriciens, metselaars, bouwers, en decorateurs aan de slag gaan, kan iedereen eerst nog even lekker los gaan met vier unieke closingparty’s waar alles uit de kast wordt gehaald en op niets wordt bezuinigd. Dus dikke line-ups, topentertainment, mooie decors, spectaculaire lasers enz. enz. en daarbij ook nog eens gratis entree voor iedereen!

Zaterdag 6 juni staat er allereerst een dikke XXlerator op het programma, met oa Zany, Alpha2 en Outblast …. Deze avond pakt The Matrixx nog 1 keer groots uit met laser- en lichtshows waar je de zonnebril bij nodig zult hebben.

Zaterdag 13 juni is iedereen vanaf 18 jaar en ouder welkom voor een overheerlijke editie van House Rebels, met oa Skitzofrenix, Jip Deluxe, Tony ChaCha en Franky Rizardo.

De overheerlijke trance klappers krijg je zaterdag 20 juni tijdens Tranceclassixx luid en duidelijk om je oren. Deze avond staan Rank 1, Jochen Miller, Marcel Woods en Marc Simz achter de decks…..een garantie dus om jouw favoriete trancetrack voorbij te horen komen!

En zaterdag 4 juli is het slotakkoord met een overheerlijke laatste editie van Exxellent. Laat je nog één keer verrassen en meevoeren op de lekkere beats van Don Diablo, Sunnery James en Ryan Marciano, Afrojack en natuurlijk Sidney Samson!

Natuurlijk gaat niemand van de organisatie stilzitten……Naast het reloaden van de club, is er zaterdag 30 mei natuurlijk eerst nog Emporium en zijn er van zaterdag 18 juli t/m vrijdag 25 juli weer de Vierdaagse feesten in Nijmegen met een week lang gratis feesten bij Matrixx @ the Park.

Houd de website in de gaten voor meer informatie over de programmering tijdens de Vierdaagse en de laatste ontwikkelingen rondom de verbouwing.

In het weekend van zaterdag 26 september is the Grand Opening van de compleet vernieuwde The Matrixx! We houden je hierover op de hoogte.

Let’s keep in touch!

XX Crew 
www.matrixx.nl
 
 
Rubriek Uitgaan Nijmegen e.o.