Dance en tropisch zonnetje – Matrixx, 24 jan


   
Dance en een tropisch zonnetje tijdens Exxellent Brasil
Matrixx, 24 januari 2009
 
Het is al bijna een traditie: in de koudste maand van het jaar (en dit jaar zeker…) bouwt The Matrixx de tent volkomen om tot een echte tropische bestemming. Je hebt er op zaterdag 24 januari dus echt geen KLM Werelddeal voor nodig om op een zonnig strand te eindigen. Neem je dance-outfit mee, smeer er een zelfbruinertje op en ga volkomen in het zweet op de meesterlijke klanken van Benny Rodrigues, Ryan Marciano, Sunnery James, Sidney Samson en Afrojack, plus (natuurlijk!) de opzwepende beats van meesterpercussionist Norman Soares. Dit is Exxellent Brasil.

Exxellent Brasil is al een paar jaar op rij één van de meest populaire edities van het stijlvolle feest van The Matrixx. Dat zit ‘m natuurlijk in het idee dat het helemaal niet verkeerd zou zijn om nu in je bikini of shorts aan het strand van Rio te liggen. Als dat er vanwege de ticketprijs van pakweg 1000 euro niet in zit, dan bewijst Exxellent Brasil een goede dienst door er qua sound lekker dicht tegenaan te schurken.
Want de Brasil ‘dancetroupe’ (Benny Rodrigues, Ryan Marciano, Sunnery James, Sidney Samson en Afrojack) bestaat uit louter heren die als geen andere de zon in The Matrixx kunnen laten schijnen. Dit zijn de DJ’s die Ra meenemen in hun platentas of CD koffer, dit zijn de mannen die zo naadloos op elkaar aansluiten dat er een voortdurende tropische sound over je wordt uitgestrooid. Palmbladeren, strand, heet zand, hot music, nice body’s, je vindt het allemaal op deze Exxellent Brasil.

Waarbij deze keer nog even een spotlight gericht op Afrojack. Deze sympathieke DJ is met veel plezier in deze line-up opgenomen, omdat hij inmiddels tot één van de meest geboekte DJ’s behoort van het moment. En dan vooral op de meer stijlvolle party’s. Groot geworden door zijn smetteloze optredens op de fameuze Nope is Dope party’s (en tournee) en doorgegroeid naar één van de meer toonaangevende DJ’s in de house. Mooi dus dat hij er weer bij is op deze Exxellent Brasil.
Zoals gezegd, The Matrixx gaat op 24 januari jouw favoriete zonbestemming zijn. Daar hoef je niet voor naar Eindhoven Airport of Schiphol: de Wychenseweg in Nijmegen is een stuk dichterbij. En het goede nieuws: al je vrienden zijn er ook.

Party info:
Saturday 24 January
Doors open from 22.00 till 05.00
Entrance € 15,- (doorsale only)
 
www.matrixx.nl
 
 
Meer Uitgaan Nijmegen eo