Matrixx sluit haar deuren

Matrixx-foto

Nijmegen, 26 mei 2014

Matrixx sluit haar deuren en opent nieuwe

De succesvolle evenementenorganisatie en Nijmeegse club Matrixx heeft na 13 jaar de huur opgezegd voor de club aan de Wijchenseweg in Nijmegen. Matrixx gaat zich nog verder toeleggen op het organiseren van festivals en evenementen in binnen- en buitenland.

De sterkste concepten uit de Matrixx zullen vanaf 1 januari 2015 voortgezet worden op nieuwe locaties in binnen- en buitenland. Daarbij gaat Matrixx haar concept Dreamfields internationaal uitrollen. Hiervoor zijn de eerste stappen gezet met Dreamfields Bali (Indonesië) op 16 augustus 2014. De huidige festivals en evenementen Emporium, Dreamfields, XXlerator Outdoor, Matrixx at the Park en het nieuwe Matrixx Live aan de Kade worden komende jaren verder uitgebouwd.

Voor de Matrixx organisatie betekent dit een nieuwe stap vooruit met veel nieuwe uitdagingen en groeimogelijkheden.

In de loop der jaren heeft Matrixx in de club regelmatig s’werelds grootste Dj’s mogen verwelkomen, waaronder Tiësto, Armin van Buuren, Hardwell, Afrojack en Steve Aoki. Matrixx is diverse keren tot populairste club van Nederland verkozen en staat al enkele jaren in de DJMag Top100 Beste Clubs ter wereld.

Matrixx zal in stijl afscheid nemen van de club met enkele gedenkwaardige closingparty’s in November en December.

Discotheken Nijmegen