Matrixx Magixx Open Dag, 21 sept

Zondag 21 september 2008 organiseert de Nijmeegse basketbal eredivisionist ‘The Matrixx Magixx’ haar Open Dag! Op deze zondag kunnen de Magixx fans het vernieuwde team voor het eerst aan het werk zien in de eigen Horstacker.
 
De dag staat bol van activiteiten zowel in als rondom sporthal ‘De Horstacker’. Informatiestands, spelletjes, eten en drinken, optredens en een cheerleading clinic staan onder andere op het programma. Dit alles wordt natuurlijk omlijst door de muziek van de Matrixx Magixx DJ’s en zal mascotte Maxx het terrein ‘onveilig’ maken met zijn streken!
De hoofdact van de dag is de oefenwedstrijd tussen de Matrixx Magixx en de Belgische eredivisionist Okapi Aalst. In deze wedstrijd kunnen de basketballiefhebbers de nieuwe en oude Nijmeegse helden aan het werk zien.
En.. zoals u van The Matrixx Magixx gewend bent, staan ook de ‘Time-outs’ en ‘Breaks’ weer bol van show en entertainment en zal de teampresentatie weer een waar spektakel zijn!
Reden genoeg om op zondag 21 september naar sporthal Horstacker te gaan om daar het basketbalfeestje mee te maken! TOEGANG IS GRATIS!!
 
Start activiteiten 13.30 uur
Aanvang Wedstrijd 16.00 uur

Voor meer info check: www.matrixxmagixx.nl

Matrixx Magixx Basketball

U vindt de Matrixx Magixx ook in de rubriek Sport en verenigingen