Rebelse House in The Matrixx, 27 dec


 
Rebelse House in The Matrixx op de laatste zaterdag van 2008!
Matrixx, 27 december 2008
 
De laatste zaterdag in 2008 laat The Matrixx niet zomaar aan zich voorbij gaan. De rebellen Sidney Samson, Bobby Burns, Tony Cha Cha en Daniel Beasley gaan het gevecht aan in The Matrixx om nog 1 keer in 2008 de tent op zijn kop te zetten!

Resident Sidney Samson behoeft geen verdere uitleg, wie nu nog steeds niet weet dat hij overal de tent op zijn kop zet met zijn sound heeft de afgelopen tijd echt onder de straatstenen geleefd. Collega’s en goede vrienden Bobby Burns en Tony Cha Cha hebben tijdens Exxellent Sidney Samson specials in het verleden al aangetoond dat ook zij weten wat hun te doen staat in The Matrixx. Dus ook met deze twee mannen heb je de garantie dat je lekker uit je dak kunt gaan op zaterdag 27 december in The Matrixx tijdens House Rebels.

House Rebels, wat je daar kunt verwachten? 1 Groot gekkenhuis, het maakt The Matrixx niet uit wat zij doen, welke platen zij kiezen, of er wel een opbouw in de set zit…..enzovoort enzovoort. House Rebels staat voor een avond crazyness, happiness en madness….Gewoon dat doen waar je op dat moment zin in hebt! Dat geldt niet alleen voor de DJ’s maar natuurlijk ook voor jullie partypeople! Heb jij zin om je beste pruik op te zetten of je goede pak aan te doen? Of wil je nu net dat ene nummer horen waar jij helemaal wild van wordt? Dat kan deze avond allemaal. Want deze jongens weten als geen ander hoe ze feest moeten maken. Dus wil je echt een keer losgaan en gek doen, voor maar een tientje kun je van de hele nacht lang in The Matrixx uit je plaat gaan.

Nieuwkomer in The Matrixx deze avond, maar al jarenlange ervaring, is Daniel Beasley. Daniel begon zijn carrière in Arnhem op zestienjarige leeftijd. Vanaf dat moment heeft hij heel Arnhem al laten rocken met zijn sound. Deze avond zal hij dus zeker samen met zijn goede vrienden Bobby Burns, Tony Cha Cha, Rehab en Sidney Samson The Matrixx laten zien waar hij voor staat!

Zaterdag 27 december dus in The Matrixx, House Rebels…..alle rebellen zijn hierbij uitgenodigd om die laatste zaterdag van 2008 nog eens even goed te onderstrepen;-)

www.thematrixx.nl
 
 
Rubriek Uitgaan