Muntweg – Getuigen gezocht

Nijmegen, 02-02-2009 • Maandag 26 januari is een 40-jarige man uit Nijmegen, op de Muntweg ter hoogte van de Leo XIII straat door een hem bekende man met een spuitbus in het gezicht gespoten.

De 40-jarige man fietste via de Landbouwstraat in de richting van de Muntweg en werd door een hem bekende man ingehaald. Laatstgenoemde was inmiddels van zijn fiets gestapt en dwong de 40-jarige tot stoppen. Tijdens de dreigende situatie die toen ontstond, spoot de belager de 40-jarige man met een onbekende substantie in het gezicht. Hierna verdween hij. De 40-jarige man is op zijn fiets naar de Eerste Hulp van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis gereden om zijn ogen te laten behandelen.  Er was al langer sprake van een conflict tussen beiden mannen.

 

De politie is op zoek naar getuigen van dit incident en roept een ieder op die mogelijk wat gezien heeft te bellen met het Team Midden-Zuid, te bereiken via het nummer 0800-8844. Of als u uw informatie liever anoniem meldt, kunt u deze doorgeven aan de politie via Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.