Muzikale break tijdens je lunchpauze

Openbare repetitie Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

Op een laagdrempelige manier genieten van klassiek? Woon dan eens een gratis openbare repetitie bij van Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel! Of je nu voor het eerst de concertzaal betreedt of een doorgewinterd klassiek kenner bent; openbare repetities zijn een welkome break van je dag. Je bent getuige van hoe dirigent en orkest aan de slag gaan om werken van grote componisten tot leven te brengen.

PHI22422-2249A1-BEETHOVEN-TRIPLE-CONCERTNIVEAU_websitebeeld-1920x1080-leeg

Muzikale break tijdens de lunch

Rondom de concertreeks Beethovens Tripelconcert & de Reinische van Schumann is er een muzikale lunchbreak. Op woensdag 7 december ben je van harte welkom om de openbare repetitie bij te wonen in Musis Arnhem. Je ontmoet dirigent Alexei Ogrintchouk en Phion die Beethoven en Schumann repeteren. Je bent echt live getuige van dit repetitieproces, wat je precies gaat horen is dus een verrassing. De openbare repetitie duurt van 12.00 uur – 12.45 uur. Om het repetitieproces niet te verstoren is er een gezamenlijk moment waarop je onder begeleiding naar binnen gaat. Het is niet mogelijk om tussentijds binnen te komen, of eerder de zaal te verlaten. 

Verdere concertreeks

De openbare repetitie is onderdeel van de concertreeks Beethovens Tripelconcert & de Reinische van Schumann die van 9 t/m 11 december te beluisteren is in Amphion Doetinchem, Musis Arnhem en Muziekcentrum Enschede. Voor meer informatie en tickets voor een van deze concerten kijk je op www.phion.nl.

Arnhem Musis – Openbare repetitie – woensdag 7 december 12.00 – 12.45 uur, toegang gratis

PHI20303-Lunchbreak-illustratie_los-kopie