Natuurfotovereniging viert jubileum, 15 nov


 
Natuurfotovereniging viert jubileum met groot natuurfotofestival in Nijmegen

Op zaterdag 15 november 2008 viert natuurfotografenvereniging VNF-Nijmegen haar 25 jarige jubileum met een groots natuurfotofestival. De jubileumdag vindt plaats in De Klif, Pijlpuntstraat 1, in Nijmegen-Oosterhout.
 
Op deze bijzondere dag zullen meerdere bekende en bekroonde natuurfotografen een presentatie met hun mooiste fotowerk geven. Eén van de beste natuurfotografen van Europa, Jan Vermeer, zal adembenemende foto’s van een aantal reizen naar de poolgebieden tonen. Maar ook (inter)nationaal bekroonde natuurfotografen van de vereniging zelf komen aan het woord. Dit zijn onder andere David Pattyn, Edwin Giesbers, Theo Bosboom en Paul van Hoof. In een clubpresentatie wordt het werk van leden van de vereniging gepresenteerd. Tijdens de jubileumdag zal ook een expositie geopend worden met het beste werk van VNF-nijmegen. Het programma duurt van 10.00 – 16.00 uur. Iedereen die van natuurfoto’s houdt is van harte uitgenodigd voor deze speciale dag. De entree is € 6.00. De zaal gaat open om 9.30 uur. Reserveren kan via jubileum@vnf-nijmegen.nl . Reserveer tijdig want vol is vol.
De expositie is te bezichtigen tot 15 januari 2009.
 
VNF-Nijmegen is een natuurfotografenvereniging van bijna 60 leden van ‘jong tot oud’ met als gezamenlijke interesse natuurfotografie. Het is een zeer actieve vereniging. Elke maand bespreken ze gezamenlijk eigen werk, waardoor ze van elkaar leren over techniek, compositie etc. Daarnaast zijn er regelmatig lezingen, cursussen en praktijkochtenden. Meer informatie over de vereniging en haar jubileum vindt u op www.vnf-nijmegen.nl