N.E.C. loot Dinamo Boekarest

Nijmegen, 29 augustus 2008

N.E.C. loot Dinamo Boekarest  in de 1e ronde UEFA-Cup

N.E.C. is vandaag in Monaco aan het Roemeense FC Dinamo Boekarest gekoppeld. N.E.C. speelt donderdag 18 september eerst een thuiswedstrijd in het McDOS Goffertstadion en speelt 2 oktober (onder voorbehoud)  in het ?tefan cel Mare Stadion in de Roemeense hoofdstad Boekarest.

 

Dinamo Boekarest speelde in de voorronde van de Champions League tegen Lazio Roma waarin het verloor. Vervolgens werd Elfsborg IF Borås verslagen waardoor de club nu tegen N.E.C. mag spelen.

 

Informatie kaartverkoop Seizoenkaarthouders:

Voor de seizoenkaarthouders is het mogelijk je eigen stoel terug te kopen. Deze mogelijkheid is er vanaf 30 augustus (09:00 uur Online Ticketshop en via de Primera Ticketbox verkooppunten) tot en met 6 september. Op 30 augustus (na de wedstrijd N.E.C. – De Graafschap) zijn de kassa’s geopend en op 1 en 2 september zijn er speciale verkoopavonden van 18:00 tot 20:00 uur bij de receptie in het stadion. Mocht u via de Primera Ticketbox-verkooppunten uw eigen stoel terugkopen binnen de termijn, zullen er geen extra handelingskosten in rekening worden gebracht.

 

Informatie kaartverkoop Niet verkochte stoelen:

Vanaf 8 september gaan alle niet-verkochte stoelen in de verkoop. Verkoop verloopt via Ticketbox, receptie N.E.C. en via de onlineshop op http://www.nec-nijmegen.nl/. Per (Seizoen)ClubCard kunt u 2 kaarten kopen. LET OP! Door de te verwachte drukte bij de verkoop voor de thuiswedstrijd verzoeken wij supporters om via internet (online ticketshop) kaarten te kopen, ook via internet kan men de eigen plaats terugkopen!

 

De prijzen:

Seizoenkaarthouders krijgen korting op hun stoel. Kaarten zijn beschikbaar vanaf 26 euro, meer informatie op de website van N.E.C. http://www.nec-nijmegen.nl/