N.E.C. – Compleet vernieuwde online fanshop

Nijmegen, 1 juli 2008

Nieuwe webshop N.E.C. wordt vanavond gelanceerd met superactie
N.E.C. lanceert een compleet vernieuwde online fanshop. Zoals aangekondigd stond op www.nec-nijmegen.nl, worden vanavond de deuren virtueel geopend en kan iedereen terecht voor merchandise artikelen in rood-groen-zwart. De online fanshop is is geheel in de stijl van nec-nijmegen.nl en kent het gemak van een echte thuiswinkel.

De logistiek en het assortiment zullen, in vergelijking met de vorige online shop, veel beter afgestemd zijn met hetgeen in de N.E.C. Fanshop aan het stadion wordt aangeboden. Beide winkels, zowel die aan het stadion als de online-versie, worden namelijk verzorgd door Twinlife, de merchandise partner van N.E.C. Twinlife heeft de N.E.C. webshop ontwikkeld in nauwe samenwerking met SignDesign, lid van de N.E.C. Business Friends.

Bij een opening hoort natuurlijk ook een mooie actie; speciaal voor alle N.E.C. seizoenkaarthouders is nu het nieuwe uit- en/of thuisshirt van N.E.C. te bestellen met een geldelijke korting van maar liefst € 10,– ! Daarnaast geldt voor alle bestellingen sowieso gratis thuisbezorging tot en met 16 juli 2008.