N.E.C. Supporters kiezen eigen thuisshirt

Nijmegen, 4 november 2008
 
Waar mogelijk wil N.E.C. graag haar supporters betrekken bij diverse keuzes waar de club mee te maken heeft. In navolging van het kiezen voor ontwerpen voor de N.E.C. Seizoenkaart, inspraak in artikelen voor de N.E.C. Fanshop en de gezamenlijke brainstorm waar de clubslogan ‘Wij staan voor N.E.C.’ uit voort is gekomen, bestaat nu de mogelijkheid om te kiezen voor de uitstraling van het N.E.C. thuisshirt voor seizoen 2009-2010.
 
Aangezien N.E.C. de traditie rondom de clubkleuren rood-groen-zwart wil voortzetten, wijkt het nieuwe wedstrijdshirt niet veel af van het huidige thuisshirt. Op de officiële website van N.E.C. www.nec-nijmegen.nl zijn vanaf vandaag de 2 opties te zien die sportkledingpartner Nike voor N.E.C. heeft vervaardigd. 

De mogelijkheid om te stemmen is slechts voorbehouden aan N.E.C. Seizoenkaart- en Clubkaarthouders. Per persoon is slechts één stem mogelijk. De poll blijft actief tot en met zondag 9 november as. Onder de supporters die hun mening laten horen, worden 3 voetballen, gesigneerd door de voltallige selectie van N.E.C., verloot.  

Het N.E.C. shirt waar de meeste stemmen naar uit zijn gegaan, wordt in week 46 via de website van N.E.C. gecommuniceerd.

Bron N.E.C. Nijmegen