N.E.C. – Tickets bestellen via internet

N.E.C. start online shop voor tickets thuiswedstrijden

Nijmegen, 27 juli 2007

Vanaf zaterdag 28 juli biedt N.E.C. haar fans de mogelijkheid online tickets voor thuiswedstrijden aan te schaffen via www.nec-nijmegen.nl. Een online Ticketshop was al tijden een wens van een groot aantal N.E.C. Supporters én de Ticketing-afdeling van N.E.C.

De club is dan ook zeer verheugd deze nieuwe mogelijkheid aan te kunnen bieden en daarmee het serviceniveau van de organisatie verder te kunnen verhogen. Inloggen, kaarten bestellen, betalen en afhalen bij het McDOS Goffertstadion is een kwestie van vier stappen doorlopen. Tevens is er een optie om de kaarten gratis thuis gestuurd te krijgen. Middels het onlinebetaalsysteem Ideal kan iedereen met een SNS, Fortis, RABO, ABN of Postbank-rekening zich direct verzekeren van minstens één toegangskaart en maximaal negen kaarten, afhankelijk van de tegenstander van N.E.C.

Heeft u een N.E.C. ClubCard, een N.E.C. Seizoenkaart of nog helemaal geen pasje van N.E.C? Voor iedereen biedt de online voetbalticketshop voordeel, want ook bij wedstrijden zonder ClubCard verplichtingen, kunt u daar terecht. Wilt u eens een kijkje nemen in de digitale Ticketshop of direct een kaart kopen voor de wedstrijd N.E.C.-Getafe op dinsdag 7 augustus om 20:00 uur? Surft u dan vanaf zaterdag 28 juli naar de website van N.E.C. (www.nec-nijmegen.nl).