New Balance tot 2010 hoofdsponsor

Nijmegen, 15 juli 2008.
New Balance blijft
tot 2010 hoofdsponsor

New Balance, de wereldwijde producent van sportschoenen en sportkleding, blijft tot en met 2010 hoofdsponsor van de Vierdaagse. Dinsdag, de eerste dag van de 92ste Vierdaagse, werd de overeenkomst waarin de verlenging van het sponsorcontract is geregeld, officieel ondertekend.

Voor de hoofdsponsor tekende Jonathan Ram, directeur Europa, Midden-Oosten en Afrika van New Balance de overeenkomst. De NB-topman is speciaal daarvoor naar Nijmegen overgekomen.
“Geweldig om weer even terug te zijn bij deze sportieve Vierdaagse”, aldus Ram. “Vorig jaar heb ik persoonlijk met de sfeer en het enthousiasme van de wandelaars kunnen kennismaken. Over verlenging van ons contract als hoofdsponsor hebben we niet lang hoeven nadenken, temeer omdat New Balance volgend jaar, in 2009, zijn tweede lustrum als hoofdsponsor viert.”

Namens Stichting de 4daagse tekende voorzitter Johan Willemstein. “Wij prijzen ons gelukkig met de zeer bestendige samenwerking met New Balance, dat als hoofdsponsor het sportieve imago van ons evenement zo nadrukkelijk onderstreept. Bovendien hebben we dankzij New Balance het serviceniveau naar onze wandelaars op een belangrijk hoger niveau kunnen brengen.”
 
Bron: Stichting Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen