Nieuwe taakverdeling bij het CDA Nijmegen

Nijmegen, 4 september 2008

Dinsdagavond 2 september heeft de fractie van het CDA Nijmegen unaniem uitgesproken dat zij Albaer Hillen kiest als haar nieuwe fractievoorzitter.
Deze vergadering werd voorgezeten door de huidige fractievoorzitter Rob Bloem, die helaas wegens ziekte afstand moest doen van zijn functie. Hillen (48) neemt al geruime tijd de functie van fractievoorzitter waar van Rob Bloem. Bloem: “Ik ben ervan overtuigd dat Hillen en Teunissen elkaar aanvullen en als team mijn verkiezingsbelofte gaan waarmaken”. Chantal Teunissen (29) werd afgelopen donderdag door de Algemene Ledenvergadering van het CDA Nijmegen gekozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen van 2010.

Tijdens de bijeenkomst van de fractie van het CDA Nijmegen werd ook bekendgemaakt dat Rob Bloem op 10 september afscheid zal nemen als Raadslid om al zijn aandacht aan zijn gezin te kunnen wijden. Bloem: “het is een voorrecht om het CDA en mijn stad te mogen vertegenwoordigen”. Jan Thoonen (67) zal hem op 24 september opvolgen als raadslid voor het CDA Nijmegen. Jan Thoonen was de afgelopen twee jaren actief in de steunfractie van het CDA Nijmegen.

Bron CDA Nijmegen