Nieuwe website voor stadsdeel Lindenholt

Nijmegen, 17 oktober 2007

Dinsdag 9 oktober heeft Wethouder Paul Depla symbolisch de website voor Lindenholt geopend tijdens de vergadering van de Bewonersgroepen uit Lindenholt. Deze website is op verzoek de Wijkmanager Michiel ten Dolle door een groep vrijwilligers uit Lindenholt opgezet. Het doel van de website is alle informatie van en over Lindenholt te bundelen, de samenwerking te verbeteren en dit zichtbaar te maken voor iedereen. Gekozen is voor “links” naar andere websites of korte informatieve tekst.

De site is ingedeeld in twee hoofdgroepen waarbij onderscheid gemaakt is tussen de informatie over Lindenholt en links naar belangrijk Nijmeegs nieuws.

Bij de categorie Lindenholt vind je algemene informatie over het stadsdeel en de wijken. Per wijk is aangegeven welke bewonersgroepen actief zijn en welk comité een eigen website heeft. De webmasters hopen dat alle bewonersgroepen actuele informatie doorgeven zodat per wijk al het nieuws gebundeld wordt.
Ook ondernemers hebben de mogelijkheid hun bedrijf te presenteren.
Iedereen die iets zoekt over Lindenholt kan het op deze website vinden.
Voorbeelden zijn de links naar gezondheid, kinderboerderijen, kerken, ondernemers, scholen, sport, wijkwethouder, wijkmanager, wijkbeheerder, wijkagenten, wijkcentra.

Onder “Nijmegen” is eenzelfde indeling gemaakt waar alle informatie staat die niet stadsdeel gebonden is maar Nijmegen op hoofdpunten beslaat.
Daar staan o.a. bij gezondheid de ziekenhuizen vermeld.
Op bezoek toont alle mogelijkheden van winkelroutes, openingstijden, markten, enz. Tandem en Solid vind u onder het groepje organisaties.
Vervoer geeft een overzicht van bus, trein en taxi’s met links naar Novio, Hermes, NS enz. Bij ondernemers zijn winkeltijden, winkelcentra, markten, uitgaan vermeld.
Te veel om op te noemen.

Zoals de webmasters al aangeven op hun site: het begin is gemaakt maar de belangrijkste informatie moet eigenlijk uit de wijk komen.
De activiteiten agenda per wijk moet nog ingevuld worden.
Iedereen die actueel nieuws heeft voor of over Lindenholt of één van de wijken kan dit mailen naar info@lindenholt.info zodat hun bericht opgenomen kan worden.

Kijk voor alle informatie over stadsdeel Lindenholt op  www.lindenholt.info