Nijmeegse praktijk ‘Evenwichtig Leven’ viert 20-jarig jubileum én 60ste verjaardag therapeut Paula Holtzer

Nijmegen-Acupuncturist Paula Holtzer, oprichter en eigenaar van Evenwichtig Leven, viert twee belangrijke mijlpalen. Met trots kondigt ze aan dat ze 60 jaar wordt, wat zij “het nieuwe 40” noemt, en tegelijkertijd markeert het haar twintigste jaar als therapeut met een eigen praktijk in de Chinese Geneeskunde en acupunctuur.

Foto Paula Holtzer Bart Kouwenberg evenwichtig leven
Fotograaf: Bart Kouwenberg

Door de jaren heen heeft Holtzer een reputatie opgebouwd als betrouwbare en deskundige therapeut, die ontelbare mensen heeft begeleid op hun tocht naar genezing en welzijn. Wat begon als een solopraktijk als Chinese kruiden therapeut, heeft zich uitgebreid naar een veelzijdig aanbod van behandelingen, waaronder acupunctuur, wat resulteerde in een groei van haar praktijk.

Het is zo’n dankbaar werk om mijn expertise in te zetten om mensen met diverse klachten te helpen“, zegt Holtzer. “De focus van mijn werk is altijd gericht geweest op het vinden van evenwicht, een plek van rust en gezondheid, voor mijn cliënten.  En ik kijk uit naar nog meer jaren van dienstbaarheid en groei.”

Daarnaast heeft Holtzer de afgelopen 15 jaar workshops in HSP en meditatie gegeven. Ze is al 13 jaar actief als acupuncturist, 8 jaar als Tuina massage therapeut en geeft ze al 6 jaar aura chakra behandelingen. Haar werk met engelen en haar spirituele pad hebben haar leven en praktijk verder verrijkt.

In samenwerking met partner Roland Plum heeft Holtzer het afgelopen jaar workshops Ontgiften gegeven op diverse locaties en hebben ze zich verdiept in de vitamines van Dr. Rath, met bijzondere toepassingen voor kanker, hoge bloeddruk, virussen en diabetes. In het komende jaar gaat Holtzer haar bereik nog verder uitbreiden door een dag extra te gaan werken bij Psychocare Venlo, een groepspraktijk waar ze aanvullende acupunctuur en meditaties zal geven. “Het is een spannende nieuwe fase en ik kijk er naar uit om in teamverband te werken.”