Nijmegen-Oost – Man met steekwonden

Nijmegen, 08-02-2009 • Zaterdagnacht rond half 1 werd in Nijmegen de politie gebeld nadat er ruzie in Nijmegen-Oost was ontstaan waarbij iemand een flinke hoofdwond had opgelopen.

De politie en ambulance reden naar de opgegeven locatie in de wijk Hengstdal waar al snel bleek dat de man, een 24-jarige man uit Nijmegen, naast een hoofdwond ook een paar steekwonden had. Hij werd daar in de ambulance aan verbonden en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

Nader onderzoek
Getuigen vertelden de politie dat twee mannen betrokken waren bij de vechtpartij. Eén van hen was op dat moment in een woning, de ander liep buiten. De agenten konden de twee, een 25- en 30-jarige man uit Nijmegen, even later aanhouden. Zij zijn overgebracht voor verhoor naar het hoofdbureau van de politie en in verzekering gesteld. Met verschillende buurtbewoners is diezelfde nacht nog door de politie gesproken over de vechtpartij. Ook heeft de technische recherche een sporenonderzoek gehouden. De politie hoort de twee verdachten en enkele getuigen nog om meer te weten te komen over de vechtpartij en een mogelijk gebruikte mes.