NOVIO december – 2 voor één KAN-kaartje

Nijmegen, 24 november 2008

Cadeau vervoerder en Stadsregio: voordelig december-inkopen doen
Samen met de bus naar Nijmegen voor de prijs van één KAN-kaartje

In december doen inwoners van Nijmegen en de omringende plaatsen extra voordelig feestinkopen. In die periode kunnen zij namelijk samen met de bus naar Nijmegen voor de prijs van één KAN-kaartje. Twee volwassenen en twee kinderen reizen zo al samen vanaf € 2,20. Een mooie meevaller in de toch al dure decembermaand.

In de maand december is het traditioneel druk in de binnenstad van Nijmegen. Veel mensen uit de omgeving komen naar de stad om inkopen te doen voor de feestdagen, over de kerstmarkt te slenteren of lekker een glühwein te drinken op een terrasje. Deze extra toeloop zorgt vaak voor files op de toegangswegen, parkeerproblemen in het centrum en lange wachttijden bij parkeergarages.
Met de bus gaat de reis naar het stadshart snel, makkelijk en zonder parkeerproblemen. Om mensen te stimuleren in deze periode vaker de bus te nemen, zet vervoerder Novio, in samenwerking met de Stadsregio Arnhem-Nijmegen, een aantrekkelijke actie in.

Extra voordelig met de bus
Van 30 november t/m 31 december 2008 kan een tweede volwassene gratis meereizen op het KAN-kaartje. Het KAN-kaartje is speciaal ontwikkeld om goedkoop naar en binnen Nijmegen te reizen. Het voordelige kaartje is geldig van maandag tot en met vrijdag ná 09.00 uur en op zaterdag, zondag en tijdens de vakantiedienstregeling de hele dag. Afhankelijk van de reisafstand, zijn er kaartjes van
€ 2,20, € 3,30, € 4,40 en € 5,50 te koop. Het KAN-kaartje is gewoon te koop bij de chauffeur.
 
Over Novio
Novio, dochteronderneming van Connexxion, verzorgt het openbaar vervoer in en om de gemeente Nijmegen. Novio werkt in opdracht van de Stadsregio Arnhem-Nijmegen.
In een veranderende markt met aangescherpte eisen, zorgt Novio ervoor dat reizigers snel en comfortabel hun bestemming bereiken. De kracht van Novio schuilt in kennis, klantgerichtheid en betrokkenheid. Het voeren van aantrekkelijke acties om mensen voordelig kennis te laten maken met de bus, hoort daar bij.

Meer informatie over de speciale decemberactie kunt u vinden vinden op www.novio.nl