Open Dag bij Herenboeren Lingezegen – Ontdek de Coöperatieve Boerderij van de Toekomst

Ben je geïnteresseerd in duurzaam en lokaal geproduceerd voedsel? Wil je weten hoe het is om samen met anderen een eigen boerderij te runnen? Kom dan naar de open dag bij Herenboeren Lingezegen in Elst op zaterdag 30 september of zaterdag 14 oktober.

Herenboeren HBL rondleidingen

Wat is een Herenboerderij?

Een Herenboerderij is een kleinschalig, coöperatief boerenbedrijf waar 200 huishoudens samen eigenaar van zijn. Er zijn al 18 van deze boerderijen in Nederland, en sinds deze zomer is ook Park Lingezegen verrijkt met zo’n coöperatie.

Iedereen Kan Boer Zijn

Als lid van Herenboeren Lingezegen haal je elke week je verse, biologische oogst op bij de boerderij. Het unieke is dat veel leden uit de buurt komen en vrijwillig meehelpen met het werk op het land, de uitgifte van de oogst, of klusjes aan de schuur. Twee boeren zijn in dienst van de coöperatie en organiseren alle werkzaamheden.

Rondleiding en Informatie

Tijdens de open dag krijg je een rondleiding over het Hoogeveld, dat al vol staat met de heerlijkste verse groente. De Herenboeren vertellen je graag hoe het allemaal werkt. Aanmelden is niet nodig en er is nog ruimte voor nieuwe leden!

Details van het Evenement

  • Datum: Zaterdag 14 oktober
  • Tijden: 13.00 uur en 14.30 uur
  • Locatie: Breedlersestraat 6A in Elst
  • Parkeren: Alleen ruimte voor (brom)fietsen en auto’s van mindervaliden. Overig parkeren op carpoolplek bij de A325 (afslag Elst). 5 minuten lopen naar de boerderij.

Koffie en thee staan klaar vanaf 12.45 uur. We hopen je daar te zien!