Open dag de Lindenberg, 1 sept

Open Dag de Lindenberg

De Lindenberg start het nieuwe cursusseizoen met een Open Dag op 1 september 2019 en vrijblijvende Proeflessen tussen 2 en 7 september. Op die manier geeft het Nijmeegse huis voor de kunsten de mogelijkheid om vragen te stellen aan docenten, cursussen te vergelijken én uit te proberen voordat de nieuwe cursist zich inschrijft. De Lindenberg heeft cursussen in muziek, dans, theater, beeldende kunst en schrijven, voor kinderen en volwassenen.

Open Dag: zondag 1 september 2019
Tijdens de Open Dag opent de Lindenberg haar deuren voor alle nog twijfelende creatievelingen die wel een cursus in kunst willen gaan doen. Op de Open Dag kunnen potentiële cursisten alvast het lokaal bekijken waar hun les zal zijn, vragen stellen en docenten ontmoeten. Er zijn daarnaast administratieve medewerkers aanwezig, voor alle vragen rondom inschrijven en betaling. De Open Dag wordt aangekleed met optredens van cursisten van afgelopen seizoen en meedoe-lessen.

Proeflessen: 2 t/m 7 september

Ben je na die Open Dag nog niet helemaal zeker van je cursus, of heb je geen vragen over een cursus maar wil je ‘m gewoon eens uitproberen, volg dan vrijblijvend een proefles tijdens de Proeflessenweek. Je mag dan meedoen met de eerste les van het seizoen. Daarna besluit je definitief of je je wilt inschrijven voor de cursus. Je hoeft je niet van tevoren aan te melden voor een proefles: je mag gewoon binnen komen lopen en meedoen.

Praktische informatie
Het programma voor de Open Dag en de Proeflessenweek verschijnt binnenkort op www.delindenberg.com. Toegang is gratis en vrijblijvend. De Open Dag duurt van 14 tot 17 uur. Alle disciplines doen mee op hun eigen manier. De proeflessen vinden plaats op de normale dag en het normale tijdstip van de cursus.

Meer informatie op www.delindenberg.comAgenda Nijmegen

Cursussen NijmegenWorkshops