Open Dag – Golden Tulip Val Monte

Open Dag bij Golden Tulip Val Monte i.v.m. 65 jarig bestaan

Zondag 2 oktober 2011, van 11.00 – 15.00 uur.

Villa Val Monte
De heer Wim van Vliet strandde in de Tweede Wereldoorlog in Zuid-Afrika en leerde daar zijn vrouw Joyce kennen. Ze vertrokken naar Nederland en vonden daar Villa Val Monte. Tijdens de bevrijding was het zwaar beschadigd, maar toch begonnen ze er een klein hotel met 9 kamers. Na een moeilijke start in het naoorlogse Nijmegen en met enkele investeringen ging het bergopwaarts.
De familie van Vliet is altijd aan het uitbreiden geweest. In de jaren zestig bouwden zij de grote Panoramazaal met uitzicht op het dal. Dat heeft wel het fundament gelegd voor de latere ontwikkeling. Vanaf het Panoramaterras heeft men een spectaculair uitzicht.
Inmiddels heeft het hotel o.a. de beschikking over 124 hotelkamers, 24 multifunctionele zalen en een verwarmd binnenzwembad. De vier zoons van Wim van Vliet zijn nu de eigenaren van het hotel.

Golden Tulip, een mooi merk
Val Monte was een van de ‘founding fathers’ van de Golden Tulip formule, dus Val Monte was er vanaf de start bij. In een onlangs uitgevoerd imago-onderzoek staat Golden Tulip op nummer 2. Alle hotels hebben een eigen, lokale uitstraling.

Ook op andere vlakken gaat Golden Tulip Val Monte met haar tijd mee. Eerder dit jaar werd de Gouden Green Key behaald, hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die serieus en controleerbaar bezig zijn met duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

2 oktober Open Dag
Op 2 oktober viert Golden Tulip Val Monte zijn 65-jarig jubileum met een open dag voor de omgeving, belangrijke relaties en leveranciers. Een gezellige dag met rondleidingen voor en achter de schermen en diverse activiteiten zoals zwaardvechten, schieten, een fotoshoot, een clown en een springkussen.

U bent op 2 oktober van harte welkom tussen 11.00 – 15.00 uur. Een hapje en drankje staan voor u klaar!
Golden Tulip Val Monte | Oude Holleweg 5, 6572 AA  Berg en Dal bij Nijmegen
024-684 2000 | www.goldentulipvalmonte.nl

U vindt Golden Tulip Val Monte ook in de rubriek Hotels.