Opening Trek Bicycle winkel Nijmegen

Officiele opening Trek Bicycle Nijmegen op 9 maart 2019

Op zaterdag 9 maart aanstaande vindt de officiële opening plaats van Trek Bicycle Nijmegen, de nieuwste fietsenwinkel van Trek. Veldrijdster Sophie de Boer en journaliste en ex-prof wielrenster Marijn de Vries nemen samen het officiële gedeelte voor hun rekening. De winkel is open vanaf 9:00 uur. Gedurende de dag zijn er leuke activiteiten, waaronder een Zwift-competitie, een prijsvraag en voor kinderen een kleurwedstrijd. Iedereen is van harte welkom om de openingen bij te wonen!

Ultieme Trek merk beleving
In de afgelopen weken is hard gewerkt om het pand in Nijmegen te verbouwen en restylen tot een winkel die de ultieme Trek-beleving uitademt. In de winkel kunt u terecht voor breed assortiment Trek-fietsen, variërend van racefietsen en mountainbikes tot stadsfietsen en elektrische fietsen. Met name op het gebied van electrische fietsen staan veel modellen klaar om getest te worden. Zelfs de populaire snelle electrische fiets met een ondersteuning tot 45km/u is beschikbaar voor een proefrit. Dit is een ideale fiets voor woon werk verkeer. Naast het merk Trek verkoopt de winkel in Rotterdam een uitgebreide collectie fietskleding en fietsaccessoires van Bontrager en de merken Electra, Brompton, Thule, Named food, Fox en Oakley.

Persoonlijk advies
Wat voor fiets u ook koopt, u krijgt altijd deskundig advies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Fietsers die willen weten of zij correct op hun fiets zitten, kunnen terecht bij de FIT-Kiosk in de winkel. En voor wie een racefiets of mountainbike op maat wil samenstellen is een speciale ‘Project One’-ruimte ingericht. Een specialist neemt u mee door het uitgebreide personalisatieprogramma en adviseert u over afmontage, specifieke onderdelen, de  juiste maatvoering en natuurlijk de speciale Project One lakkleuren voor uw fiets.

Service
Trek Certified Service staat voor een hoog service niveau. In de volledig vernieuwde werkplaatsen zult u zeker het gevoel krijgen dat uw fiets voor onderhoud en reparatie op de juiste plek is.

Benieuwd? U bent van harte welkom!

Trek Bicycle Nijmegen
Hatertseweg 486
6533 GV Nijmegen
www.facebook.com/TrekBicyclenijmegen