Openluchtconcert Marcel Veenendaal (DI-RECT) & Het Gelders Orkest – Goffert, 1 sept

Arnhem, 2 mei 2018 / augustus 2018

Ohm, het geluid van het universum

Marcel Veenendaal & Het Gelders Orkest geven samen openluchtconcerten

Een lang gekoesterde wens van Marcel Veenendaal – leadzanger van de succesvolle band DI-RECT- gaat in vervulling. Veenendaal, Het Gelders Orkest en componist/arrangeur Tom Trapp vinden elkaar in een unieke samenwerking met het project ‘Ohm, het geluid van het universum’. Het is een muzikale reis door de ogen van Marcel Veenendaal – een ervaring, een sfeer, een directe emotie, voelbaar voor iedereen die de oren openstelt en meereist.

Ervaar de tijd door klank
Ohm laat zich inspireren door het mysterie van tijd. Neem de tijd, en ervaar tijd door de klanken van Marcels zielenspinsels. Ohm zal je vinden en binden en zoekt reisgenoten die durven genieten én durven voelen.

Zie voor meer informatie of het bestellen van kaarten www.hetgeldersorkest.nl

Concertinformatie
Velp                             Openluchttheater De Pinkenberg             do 30 augustus 20.00 uur – €29,-
Bloemendaal             Caprera                                                         vr 31 augustus 20.00 uur – €29,-
Nijmegen                     Openluchttheater De Goffert                    za 1 september 20.00 uur – €29,-

Marcel Veenendaal
Al van jongs af aan is de zanger van DI-RECT met muziek bezig geweest. Hij was fan van R&B, Michael Jackson en The Doors, ging als muzikant en zanger naar jamsessies in Arnhem, Utrecht en Nijmegen en was enige tijd verbonden aan het Wageningse musicaltheater Roekeloos. In 2004 stond Marcel Veenendaal in de finale van het programma AVRO’s Sterrenjacht. Daarna speelde hij mee in musicalproducties als The Wiz en Jesus Christ Superstar.

Meer info: www.hetgeldersorkest.nl

Agenda Nijmegen