Oranjesingel deels afgesloten op wo 29 okt

Nijmegen, 27 oktober 2008

Afsluiting rijbanen Oranjesingel: doorgaand verkeer mogelijk

Aanstaande woensdag tussen 10.00 en 15.00 uur wordt op de Oranjesingel in beide richtingen één rijbaan afgesloten vanwege werkzaamheden. Doorgaand verkeer blijft mogelijk. Afhankelijk van de vorderingen is dit ook op donderdag het geval.

Op woensdag 29 oktober worden nog afrondende werkzaamheden aan het wegdek van de Oranjesingel uitgevoerd. Tussen tien uur ‘s ochtends en drie uur ‘s middags is in beide richtingen één rijbaan afgesloten om verdrijvingsvlakken en pijlen op het asfalt aan te brengen. De andere rijbaan blijft beschikbaar en het verkeer kan alle gebruikelijke afslagen nemen.

Afhankelijk van de vorderingen moet de klus op donderdag 30 oktober worden voortgezet. Ook dan is het mogelijk dat tussen 10 en 15 uur in beide richtingen één rijbaan wordt afgezet.

Bron Gemeente Nijmegen

———————
Nijmegen, 21 oktober 2008

Oranjesingel extra nacht afgesloten op 22 oktober

De Oranjesingel in Nijmegen krijgt een nieuw wegdek. Hiervoor is de straat twee weekenden en enkele nachten afgesloten. Voor het aanbrengen van de detectielussen is er nog een extra nacht werk nodig. Ook in de nacht van woensdag op donderdag, tussen 20.00 en 6.00 uur, is de straat geheel afgesloten voor verkeer.
Als het weer meewerkt is de Oranjesingel op maandag 27 oktober 6.00 uur weer helemaal klaar.

Kijk voor meer informatie op: www.nijmegen.nl
 
 
Rubriek Verkeer en vervoer