Hoogste punt viering Park Malderborgh, 1 okt


Park Malderborgh
 
Nijmegen, 18 september 2008
 
Met de onthulling van een nieuwe naam wordt op woensdag 1 oktober om 15.00 uur op de bouwlocatie aan de Grootstalselaan in Nijmegen het bereiken van het hoogste punt van het woonzorgcomplex in Park Malderborgh gevierd. Dit nieuwe gebouw zal de functie van het huidige woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh, dat volgend jaar verdwijnt, overnemen.

Het hoogste punt is een zichtbare mijlpaal voor de bewoners die volgend jaar naar het nieuwe gebouw zullen verhuizen. Woningcorporatie Portaal heeft inmiddels alle ruime appartementen verhuurd. ZZG zorggroep levert de bewoners zorg op maat.
De huidige bewoners van Nieuw Malderborgh hebben hard gewerkt aan het schilderen van letters die samen de nieuwe naam van het complex vormen. Wethouder Depla zal de naam onthullen, geassisteerd door de directeuren van Portaal en BAM Woningbouw.

Naast dit complex verrijzen vanaf 2009 toren- en vijverappartementen in diverse prijscategorieën koop en huur, gesitueerd rondom de grote vijverpartij met parkachtige groene boorden. In de westpunt van het park bouwt BAM Woningbouw volgend jaar een karakteristiek ovaal gebouw met 23 lofts in de koopsector. De verkoop van de lofts gaat op 4 oktober a.s. van start in het Scandic Sanadome te Nijmegen.
De bebouwing van het hele Park Malderborgh zal naar verwachting in 2011 gereed zijn. Deze ontwikkeling draagt positief bij aan de diversiteit van het woonklimaat in Zuid-Nijmegen.

Ontwikkeling, verkoop, verhuur en zorgvoorziening op Park Malderborgh gebeuren in samenwerking tussen BAM Woningbouw, Focus Projectontwikkeling & Vastgoed, Woningcorporatie Portaal, Altera Vastgoed en ZZG zorggroep.
Geïnteresseerden in koop- of huurwoningen kunnen kijken op www.parkmalderborgh.nl
 
Rubriek Wonen Nijmegen