Bouw Park Malderborgh van start

Weert, 30 mei 2007

Woensdag 6 juni om 15.00 uur wordt op de bouwlocatie aan de Grootstalselaan in Nijmegen het officiële startsein gegeven voor de bouw van Park Malderborgh.
Het project omvat onder andere de bouw van een nieuw woonzorgcomplex dat de functie van het huidige woonzorgcentrum Nieuw Malderborgh en Rosendael over-neemt. Centraal in het plan ligt een vijverpartij met parkachtige, groene boorden. Dit natuurlijk rustpunt wordt uitgebreid en opgewaardeerd tot wijkgeoriënteerde verblijfsplek. Het wordt aangevuld met nieuwe woonfuncties en gecompleteerd met aanbod van vraaggerichte zorgvoorzieningen. Er verrijzen Toren-, Vijver- en Loftappartementen in uiteenlopende huur- en koopklassen. Park Malderborgh zal naar verwachting in 2011 gereed zijn.

Parachutisten brengen de vlaggen van de samenwerkende partijen naar de bouwplaats waarna deze door de sprekers worden gehesen. De toespraken worden gehouden door Paul Depla (wethouder gemeente Nijmegen), Peter Metten (directeur BAM Woningbouw Wilma Weert), Henk Peter Kip (regiodirecteur Portaal Nijmegen) en Serine van der Klis (directeur Zorggroep Zuid-Gelderland).

De ontwikkeling, verkoop, verhuur en zorgvoorziening op Park Malderborgh gebeuren in samenwerking tussen BAM Woningbouw, Focus Projectontwikkeling & Vastgoed, Portaal, Altera Vastgoed en Zorggroep Zuid-Gelderland. De verkoop van de Loftappartementen, gericht op de markt van jonge singles en tweeverdieners, start dit najaar. De verkoop/verhuur van de Vijver- en Torenappartementen volgt in 2008.

Meer informatie vindt u op www.parkmalderborgh.nl