Pepernotencircus in de Lindenberg, 30 nov-1 dec

De Lindenberg presenteert: het Pepernotencircus 2019!

Zaterdag 30 november en zondag 1 december staat de Lindenberg weer volledig in het teken van sinterklaas met een nieuwe editie van het Pepernotencircus. Wakker worden is een spannend sinterklaasavontuur, met muziek-, circus- en danscapriolen van de pietjes van de Lindenberg. Naast voorstellingen om 12 en 14 uur zijn er op zaterdag en zondag gratis toegankelijke sinterklaasactiviteiten tussen de voorstellingen in.

Jeugdtheaterschool, Muziekschool en Afdeling Dans
In het Pepernotencircus staan cursisten van de Lindenberg op het podium samen met professionele acteurs. Leerlingen van de Jeugdtheaterschool laten hun beste circus- en theaterkunsten zien, en worden daarin bijgestaan door cursisten van de Muziekschool, de Pop & Rockschool en de afdeling Dans. De pietenband zorgt voor muzikale begeleiding en een gastoptreden op eenwielers van het Juliana Bicycle Team maakt het Pepernotencircus compleet.

Wakker worden
In Wakker worden heeft Sinterklaas slaapproblemen. Hij maakt zich zoveel zorgen over het grote Sinterklaasfeest! Zijn alle pakjes er wel? Is er genoeg snoepgoed? Kloppen alle namen wel in zijn Grote Boek?! Gelukkig zijn trouwe pieten Linkerhand en Rechterhand er om hem te helpen. Ze schakelen de hulp van Klaas Vaak in, om Sint eindelijk weer een nachtje welverdiend naar dromenland te laten gaan – maar heeft Klaas Vaak wel het beste met de Sint voor?

Zelf de piet uithangen
Tussen de voorstellingen in kan je zelf de piet uithangen bij de Lindenberg met allerlei sinterklaasactiviteiten. En als je het durft, kan je Sinterklaas zelf een handje komen geven of met hem op de foto.

Praktisch
Kaarten voor de voorstellingen kosten €7,50 voor volwassenen en €5,- voor kinderen (4+) en zijn te koop via www.delindenberg.com. De andere sinterklaasactiviteiten zijn gratis te bezoeken.