PERSBERICHT: ASA Talent Nijmegen in Actie voor Serious Request en ALS

ASA Talent, het uitzendbureau voor studenten, starters en professionals, zet zich op 17 december 24 uur lang in voor een goed doel. In ons kantoor in Nijmegen zullen we actie ondernemen voor 3FM Serious Request, met dit jaar speciale aandacht voor de ziekte ALS.

ASA's Slapeloze Nacht voor ALS

Sofie, onze enthousiaste consultant bij ASA Nijmegen, is al volop in voorbereiding: “Dit wordt een evenement om nooit te vergeten! Niet alleen zamelen we geld in voor ALS, we gaan ook 24 uur lang non-stop door met allerlei activiteiten.”

We hebben een divers programma samengesteld waarbij iedereen welkom is om mee te doen. Van een spannende bingo met geweldige prijzen, een bierpongtoernooi tot een Silent Disco in de avond. Daarnaast zorgen we voor een gezellige Koek & Zopie.

Ons doel is niet alleen om geld in te zamelen voor ALS, maar ook om bewustzijn te creëren over deze verwoestende ziekte. Meer over onze motivatie en acties lees je op onze actiepagina van 3FM onder de titel ‘ASA’s slapeloze nacht voor ALS’.

Noteer in je agenda:

  • Start: 17 december om 08:30 uur
  • Einde: 18 december om 08:30 uur
  • Ons team staat uiteraard ook tijdens deze 24 uur voor je klaar voor reguliere dienstverlening.

Sterre, van het ASA-team, nodigt iedereen uit: “Doe mee, doneer en help ons een fantastisch bedrag bij elkaar te krijgen voor Serious Request! Heb je zelf nog leuke ideeën om ons te steunen? Laat het ons weten, alle ideeën zijn welkom!”

Kom langs en steun samen met ons deze belangrijke actie voor ALS!