Poëziefestival Onbederf’lijk Vers, 22 okt

Nijmegen, 18 augustus 2008

Jules Deelder, Kees ’t Hart en Francine Oomen op poëziefestival Onbederf’lijk Vers

Jules Deelder, Kees ’t Hart en Francine Oomen betreden op 22 oktober 2008 het podium tijdens de zesde Nijmeegse editie van poëziefestival Onbederf’lijk Vers. Het zijn de eerste namen die het affiche van het poëziefestival sieren. Naast tien gerenommeerde dichters zullen ook twintig talentvolle nieuwkomers hun poëzie ten gehore brengen. Aanstormend talent dat kans wil maken op een podiumplaats kan zich nog tot 1 september aanmelden. Met negentig optredens, verdeeld over tien uiteenlopende locaties in de Nijmeegse binnenstad, is Onbederf’lijk Vers het grootste gratis toegankelijke poëziefestival van Nederland.

De formule van Onbederf’lijk Vers is even simpel als succesvol. Op elke locatie wordt een gerenommeerd dichter geflankeerd door twee verse talenten. De avond is verdeeld over drie ronden van drie kwartier, die om 20.00u, 21.00u, en 22.00u beginnen. Zo heeft iedere bezoeker de kans om negen dichters naar keuze te beluisteren. Poëziefestival Onbederf’lijk Vers wordt traditiegetrouw afgesloten met een Onbederf’lijk Feest.

Voor deze zesde Nijmeegse editie is de organisatie van Onbederf’lijk Vers nog op zoek naar talentvolle dichters die hun werk voor een groot en divers publiek willen voordragen en het podium willen delen met een gerenommeerd auteur. Geïnteresseerden kunnen zich tot 1 september 2008 opgeven middels het aanmeldingsformulier op de website van Onbederf’lijk Vers (www.onbederflijkvers.nl).

Het complete programma van poëziefestival Onbederf’lijk Vers wordt binnenkort bekend gemaakt.

Wat: poëziefestival Onbederf’lijk Vers
Wanneer: woensdag 22 oktober 2008, aanvang 20.00 uur
Waar: tien diverse locaties in de binnenstad van Nijmegen
Toegang: gratis

Meer informatie:
www.onbederflijkvers.nl
 
Poëziefestival Onbederf’lijk Vers Nijmegen is een productie van Stichting Onbederf’lijk Vers en wordt mede mogelijk gemaakt door: VSBfonds, LIRA Fonds, Gemeente Nijmegen, Prins Bernhard Cultuurfonds, SNS REAAL Fonds, ZMPX Internet Solutions en Appeltje-S Vormgeving.