Portret van oud en jong – sept-okt

Nijmegen, 8 september 2008
 
KUNSTZINNIGE ONTMOETING MET DE ANDERE GENERATIE
 
Nijmegen – PORTRET VAN OUD EN JONG nodigt mensen uit alle leeftijden uit om mee te doen aan een serie van kunstzinnige ontmoetingen. Deelnemers maken een portret van een gezicht uit de andere generatie en staan tegelijk model voor de ander.
 
Iedereen vanaf ongeveer 12 jaar kan meedoen: van absolute beginner tot ervaren professional. Het maakt verder niet uit hoe oud of hoe jong de deelnemers zich voelen. Iedere deelnemer wordt aan een andere jongere of oudere deelnemer gekoppeld. De opdracht is om van elkaar een portret te schilderen. Het portret schilderen begint eind september en levert op 25 oktober een reizende tentoonstelling op met naar verwachting zeker 150 portretten van jong en oud.

Interesse in deelname? U kunt zich tot en met 15 september nog aanmelden. Stuur uw naam, leeftijd, adres en e-mail of telefoonnummer in naar e-mail info@erwt.biz of per post naar Postbus 31143, 6503 CC Nijmegen. Voor meer informatie kunt u bellen met 06-18 88 58 98.

Portret van Oud en Jong is een project van kunstenaar Diederik Grootjans i.s.m. SWON, Oud Burgeren Gasthuis, Stichting Cultuur Criterium.