Rhymegen – CD presentatie in Merleyn, 8 okt

Woensdag 8 oktober 2008 – Merleyn
NEW ARTS COLLEGE
presenteert RHYMEGEN

CD Presentatie / Nijmeegs hiphop talent
Open: 21.00 uur / Entree: € 4,- (inclusief cd)
DJ Nemon / Hosted By Biggie Bigs & Thirt13n

On Stage: Smeergeld, Blacksheep, Hightower, Anders Niemand, Doggy, De-P, NoSense, L.N.B., Overdose, Jaro & Esmond, Forrest, M.Y., Thirt13n, Bigs

Eindelijk is het zo ver: de presentatie van Rhymegen – een compilatie cd met Nijmeegs hiphoptalent. Om 21.00 uur openen de deuren van Merleyn aan de Hertogstraat te Nijmegen.
Afgelopen maanden zijn er audities geweest in Merleyn, met verschillende jonge artiesten in de categorie Rap/Hiphop. Daar zijn 8 rappers uit geselecteerd om mee te doen aan het cd-project. De studio waar de cd werd opgenomen bevindt zich in Cultuurspinnerij de Vasim. Uiteindelijk staan er 12 tracks op de cd.

Het Rhymegen-project is opgezet door New Arts College Nijmegen, een onderdeel van Stichting Beleven. Bij New Arts werkt een groep talentvolle jongeren aan de totstandkoming van projecten met betrekking tot nieuwe kunsten, zoals in het verleden met het koninkrijksconcert en de documentaire ‘De Boodschappe’.
CB, Bigs, Rosco, Smeergeld, Lara, Ibrahim en Dennis uit de Nijmeegse scene hebben keihard aan dit project gewerkt en willen dan ook iedereen uitnodigen op de presentatie van Rhymegen. Het zal een vette hiphopavond worden met diverse optredens van vers talent uit Nijmegen, plus alle jonge artiesten die op de cd staan. De avond zal gehost worden door Bigs en Thirt13n en ter herinnering: we beginnen al om 21.00 uur dus wees er vroeg bij!
Vrede…
 
Rubriek Muziek