Programmering Vierdaagsefeesten 2008

Nijmegen, 19 juni 2008

Organisatie trots op programmering Vierdaagsefeesten 2008

In Nijmegen vindt van 12 tot en met 18 juli de 39e editie van de Vierdaagsefeesten plaats. De 1.2 miljoen bezoekers van dit 7daagse evenement omlijsten met veel plezier de sportieve prestatie van de tienduizenden wandelaars.

Op de tientallen podia in het centrum die allemaal gratis te bezoeken zijn spetteren artiesten van groot tot klein. Normaal, Claw Boys Claw, Nick & Simon, Moke, Don Diablo, Alain Clarke en Van Velzen stelen de show. Maar je laat je ook verrassen door de meeslepende fado, de swingende afrikaanse muziek, de strakke rockbands en de opzwepende ritmes van de dance-d.j.’s. Om de hoek dein je mee met de professionele showorkesten, dompel je je onder in de fantasieën van de straattheaterartiesten en zing je uit volle borst mee met Nederlandstalige liederen.

Mooie en intieme concerten met prachtige bloemstukken èn de bijzondere kunst van de zomerexpositie vind je in de Stevenskerk. Artiesten als Room Eleven, Gabriel Rios en Stevie Ann staan garant voor muzikale juweeltjes.

En natuurlijk op zondag de Vlaggenparade en het Gevelconcert, op dinsdag de Waal in Vlammen met het speciale vuurwerk op muziek, en op vrijdag haal je de wandelaars binnen op de Via Gladiola met een plekje op de tribune.

Bron Stichting Vierdaagsefeesten Nijmegen
www.vierdaagsefeesten.nl

Vierdaagsefeesten, laatste nieuws, foto’s…
Ook op Vierdaagse Nijmegen Online www.nijmegenonline.nl/vierdaagse.php