Puiflijkse Boekenmarkt, 6-7 sept

PUIFLIJKSE BOEKENMARKT
6 en 7 september 2008

Op zaterdag 6 en zondag 7 september a.s. organiseert muziekvereniging Kunst Na Arbeid wederom een boekenmarkt. Naast de halfjaarlijkse rommelmarkt is deze boekenmarkt een traditie geworden, waarnaar menige liefhebber uitkijkt. In de loop der jaren is een gevarieerde verzameling ontstaan, die regelmatig wordt aangevuld met “nieuwe” boeken, soms heel oud maar ook boeken, die recent zijn uitgegeven. Het blijft dan ook een dynamisch assortiment dat nooit verveelt. Uiteenlopend en veelomvattend. Van streekromans tot stripboeken. Van naslagwerken tot verzamelwerken. Hobbyboeken en literatuur. Voor jong en oud en voor de liefhebber een aansporing om eens te komen kijken om voor een aangenaam prijsje iets leuks mee naar huis te nemen.
De markt vindt plaats in de bloemenkas van de familie Reijnen aan de Oude Koningsweg no. 2A in Puiflijk (Komend vanaf de rotonde van de Heemstraweg: de 2e weg links van de Noord-Zuid. Vanaf de Maas en Waalweg is het de 2e weg rechts vanaf de Noord-Zuid).

De openingstijd is op 6 september van 14.00 tot 17.00 uur en 7 september van 10.00 uur tot 14.00 uur. De entree bedraagt € 1.–. Voor koffie, thee of iets fris wordt gezorgd.