Reflecting Freedom: Een Werkconferentie met Thomas Erdbrink Richt zich op Vrijheid en Onvrijheid bij Jongvolwassenen

Maandag 25 september om 19:30 uur opent Lindenberg Cultuurhuis zijn deuren voor Reflecting Freedom, een werkconferentie speciaal gericht op jongvolwassenen. De avond zal diepgaande inzichten bieden in de thema’s van vrijheid en onvrijheid, met prominente gastsprekers zoals journalist Thomas Erdbrink, Roy Grinwis van de Koninklijke Landmacht, en spoken word kunstenaar Luhan Buleshkay.

Persbericht_Reflecting Freedom_Een avond met Thomas Erdbrink_fotograaf Milon Abrahamse
fotograaf Milon Abrahamse

De Complexiteit van Vrijheid

Jongvolwassenen in Nederland hebben te maken met tal van complexe en soms tegenstrijdige krachten, zoals geopolitieke spanningen, klimaatverandering, en sociale dynamieken, die hun perceptie van vrijheid kunnen beïnvloeden. De conferentie biedt een platform voor het delen en bespreken van deze thema’s.

Gastsprekers en Discussies

Thomas Erdbrink zal het hebben over zijn ervaringen in Afghanistan na het vertrek van Amerikaanse en bondgenootschappelijke troepen in 2021. Wat betekent vrijheid in een dergelijke context? Roy Grinwis zal zijn persoonlijke ervaringen delen over zijn tijd in Afghanistan, waar hij gewond raakte bij een zelfmoordaanslag. Spoken word kunstenaar Luhan Buleshkay zal de avond verrijken met zijn unieke artistieke perspectief.

Interactieve Elementen

De avond biedt niet alleen diepgaande gesprekken maar ook volop gelegenheid om vragen te stellen en in discussie te gaan met de panelleden. Een randprogramma met aanvullende activiteiten maakt het mogelijk om op verschillende manieren deel te nemen aan de conversatie.

Gratis Tickets

Toegang tot de werkconferentie is gratis. Tickets zijn beschikbaar via de Lindenberg Cultuurhuis website: www.delindenberg.com/theater/reflecting-freedom.