Start verkoop Rietvoorn in Nijmegen

Nijmegen, 11 november 2008
 
Op zaterdag 8 november is de verkoop van de Rietvoorn van start gegaan in Scandic Sanadome te Nijmegen. Plan de Rietvoorn, dat onderdeel uitmaakt van Park Malderborgh, bevat 23 lofts die zijn verdeeld over zes lagen in een ovaal gebouw.
 
De ‘loft’ vindt zijn oorsprong in Amerika waar fabrieken en pakhuizen door middel van scheidingswanden, werden getransformeerd tot woningen. Zo ontstonden vrij indeelbare appartementen met veel lichtval door de grote raampartijen, ook wel ‘lofts’ genoemd. In het ontwerp van de Rietvoorn zijn deze kenmerken terug te vinden. De doordachte, flexibele opzet van de appartementen biedt de toekomstige bewoner de mogelijkheid om zelf actief mee te denken over de gewenste indeling en uitvoering van de woning.

“Vrijheid van indeling” stond tijdens het verkoopevent centraal. Vanaf 13:00 uur werd het plan kort gepresenteerd. Daarna heeft Susan Burgers van Element Ontwerp in Nijmegen een lezing over wonen en inrichten verzorgt. Aansluitend konden geïnteresseerden hun persoonlijke smaak en woonstijl in kaart brengen. Samen met een aantal professionals werd een persoonlijke smaak vervolgens vertaald naar een van de plattegronden van de lofts.

Ontwikkeling en verkoop de Rietvoorn gebeuren in samenwerking tussen BAM Woningbouw, Guijt en Hans Janssen Makelaars. Geïnteresseerden kunnen kijken op www.rietvoorn-lofts.nl